Prince of Norway

hvem er vi?

Kvalitet

Brillene du får er av bra kvalitet og lagd for tøft vær. Du kan altså sykle uten å tenke på vinden i øynene, eller være på stranda uten å få sand i øynene, eller dra på jakt uten å bli blendet.

Best på pris

Siden vi har lave driftskostnader og virkelig ønsker deg som kunde, så vil du alltid se at prisene er lave i nettbutikken til Prince of Norway.

Rask levering

I motsetning til de andre bedrifter, har vi 0-3 leveringsdager. Hvis du altså bestiller til en adresse i Sandefjord, leverer vi på dagen til deg. Du kan da skrive i notatet om du vil at vi skal levere i postkassa eller på døren. Du får beskjed når pakken er ankommet. 

Du kan også velge pick up point, hvor du kan hente de på lageret med adressen Skottåker 9.

Hei!

 

Jeg heter Samuel Løvland. Jeg startet denne nettbutikken fordi jeg er glad i å selge varer og snakke med folk. Startdatoen var 1. april 2022, Jeg og folka rundt meg har hatt mange drøftinger og analyser før vi til slutt valgte å “go for it”, og dermed etablere firma og gjøre dette sånn skikkelig.

Å drive business har vært en drøm for meg i mange år, og det er så gøy å endelig være i gang. 

 

 

 

Selger varer som prinsen liker

De første varene som selges er kule sportsbriller og solbriller. Du får briller med god kvalitet til billige priser som tåler en trøkk. Planen er å utvide vareutvalget masse i tiden som kommer. For å velge riktige varer, så har jeg til hensikt å velge ut varer som vi tror prinsen av Norge ville likt. Jeg følger egentlig ikke med på hva han har på seg av klær og sånt, men man har jo en tanke om det likevel? Du vil finne varer hos Prince of Norway som passer til både gutter og jenter, damer og menn. Og jeg tror prinsen er utålmodig og vil ha varene kjapt. Derfor er det mulig å kjøpe varer direkte på vårt lager i Sandefjord. Sånn at prinsen ikke blir irritert fordi det viser seg å ta lang tid å få varen. 

 

Vår visjon er å være den foretrukne leverandøren av partyutstyr i vårt område. Gjennom vårt store utvalg av kvalitetsprodukter og personlige service, vil vi bidra til å skape minnerike og vellykkede festarrangementer for våre kunder. Vi ønsker å være en pålitelig og nyttig samarbeidspartner for våre kunder, uansett om det er en liten privatfest eller et større arrangement. Vårt mål er å gjøre det enkelt for våre kunder å planlegge og gjennomføre deres fest, slik at de kan fokusere på å nyte selskapet og øyeblikket.

 

En fantastisk linje på videregående

Jeg går på Sandefjord videregående skole, på linja for Business og innovasjon. Vi har to fantastiske lærere. Gro Amundsen og Gjermund Myrvang De har lært oss å drive business og få det rette fokuset. Jeg tror jeg kan snakke for samtlige i klassen: På linja Business og innovasjon på Sandefjord VGS får du de aller beste muligheter for å bli en gründer. Om du eller noen du kjenner ønsker å gå på et utdanningsløp som gir både studiekompetanse og fagbrev, da må du virkelig gå for denne linja. 

 

Mentor

Jeg har fått fantastisk god hjelp til å etablere nettsiden og firmaet av min far, Høye Løvland, som er en erfaren gründer (Matrix systemer AS). Han har lært meg masse om å drive firma, noe som er bare konge! Tusen takk til han som gjør at virksomheten kan drives skikkelig og ryddig. Takk også til min fars kollega, grafisk designer og markedsfører Anders Heli Hanssen for hjelp og oppsett av nettsider og sånne ting. Takk til alle i storfamilien min for at dere alltid er gode folk. Spesielt takk til min onkel, Magnus Minnesjord, for du er en stor inspirasjonskilde med de firmaene du driver, og du er egentlig en mentor for meg.

Veien videre

Jeg starter altså denne nettbutikken med noen raske briller. Men det skal bygges stein på stein. Alle inntekter vil gå til å utvide varelageret og på den måten bygge opp alt til en stor virksomhet. 

Sandefjord har ord på seg for å være Gründerbyen. Og det er sant, jeg har merket det selv, at i Sandefjord er det faktisk mulig å drive sin egen virksomhet uten at janteloven gjøres gjeldende. Jeg vil jo gi folk gode varer, og det virker som at byens befolkning heier på unge folk som vil få i gang litt virksomhet. Jeg tenker at om firmaet går bra, så vil vi ha behov for å leie større lokaler og ansette folk. Da lover jeg å ansette folk som trenger en jobb. Jeg vil satse på de ansatte som faller utenfor i arbeidslivet, fordi jeg mener at mennesker med noen type svakheter har så uendelig mye å gi på andre måter.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette. Jeg ønsker deg alt godt videre!

Med vennlig hilsen
Samuel Løvland